ADVERTISEMENT
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό χοχλοιούς ”Ζουριδάκης”
- 1 κρεµµύδι
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού ξινόχοντρο ”Ζουριδάκης”
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο ”Ζουριδάκης”
- 1 κιλό πατάτες
- λίγο αλάτσι χοντρό ”Ζουριδάκης”
- 1 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφού τσιγαρίσουµε το κρεµµύδι στο ελαιόλαδο, ρίχνουµε τσοί χοχλοιούς, τη σάλτσα και τσοί πατάτες στο τσικάλι. Βάζουµε νερό µέχρι να σκεπαστούν και λίγο αλάτσι.
Αφήνουµε το φαγητό να ψηθεί. Προς το τέλος ρίχνουµε το ξινόχοντρο. Όταν το φαγητό πάρει δυο-τρεις βράσεις είναι έτοιµο.
Η Αφθονία της Κρήτης μας στο τραπέζι σας.