Μπέργκερ με άρωμα Eλλάδας.
Το δικό μου Eλληνικό μπέργκερ, είμαι σίγουρος πως θα σας εντυπωσιάσει.
Υλικά
500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος | |
2 φετες ψωμί του τοστ | |
100 γρ. τυρί φέτα | |
1 κ.σ. ελιές, ψιλοκομμένες | |
1 κ.σ. κάπαρη | |
1 μεγάλο κρεμμύδι | |
1 ντόματα | |
1 αυγό | |
Αλάτι και πιπέρι | |
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
|
|
ψωμάκια μπέργκερ | |
γιαούρτι | |
πιπεριές Φλωρίνης ψημένες και καθαρισμένες( ή από βάζο) |
Βήματα
1o |
Τρίβουμε στο μπλέντερ το ψωμί του τοστ. Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε στο ψυγείο για μια ώρα. |
2o |
Πλάθουμε σε μπιφτέκια και ψήνουμε. Σερβίρουμε τα μπέργκερ με πιπεριές Φλωρίνης κονσέρβα και γιαούρτι. |
Tόσο απλά και γρήγορα.
Άντε και καλή μας όρεξη.
Mπείτε στήν σελίδα του Βασίλη Πατσή ”Πας Μαγειρεύοντας” για να βρείτε όλες του τις συνταγές.