Τρίτη, 14 Ιουλίου 202014:50:23

  

             

Συνταγή του Βασίλη Πατσή. Μπριζόλες λαιμού με σάλτσα μουστάρδα μέλι

Pin It

 

 

 

 

 

Αυτή η συνταγή θα σας κάνει να λατρέψετε ακόμα περισσότερο τις μπριζόλες, νόστιμη σάλτσα με μουστάρδα και μέλι και φυσικά ψωμάκι και πατατούλες τηγανιτές.

 

 

Υλικά

  1 κιλό χοιρινές μπριζόλες λαιμού, χωρίς κόκκαλο
  ⅓ φλιτζανιού μαγιονέζα
  2 κ.σ. μουστάρδα
  2 κ.σ. μέλι
  1 κ.γ. Σκόνη σκόρδου ή μια σκελίδα λιωμένη
  1 κ.σ. ελαιόλαδο
  Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 

Βήματα

1o

Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το μέλι, τη σκόνη σκόρδου, το αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

 
2o

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.

 
3o

Αλατίζουμε τα μπριζολάκια και από τις δύο πλευρές.

 
4o

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Μόλις κάψει, βάζουμε τα μπριζολάκια σε παρτίδες να πάρουν χρώμα από κάθε πλευρά, για περίπου 3-5 λεπτά. Μεταφέρουμε τα μπριζολάκια σε ένα ταψί και τα περνάμε με τη σάλτσα που έχουμε ήδη ετοιμάσει. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να πάρουν χρώμα. Σερβίρουμε με ότι μας κάνει όρεξη.

 

 

Άντε και καλή μας όρεξη.

 

 

Mπείτε στήν σελίδα του Βασίλη Πατσή ''Πας Μαγειρεύοντας'' για να βρείτε όλες του τις συνταγές.

http://pasmageirevontas.gr

Pin It

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

                          

                        

              

                                 

        

                                           

          

 

 

 

      

                       

       


     

 

        

Back to top
Go to bottom