Το κατώφλι της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας έχει κληθεί να περάσει σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι εισαγγελικές αρχές, οι οποίες έχουν κλητεύσει τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη προκειμένου σήμερα Παρασκευή να περάσει την πύλη των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων για να προχωρήσει σε ανωμοτί κατάθεση.
Η κλήση έχει φύγει ήδη από την περασμένη εβδομάδα καλώντας το γνωστό κωμικό να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα Πρωτοδικών Κ. Σπυρόπουλου για να δώσει τις έγγραφες εξηγήσεις του με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινων πράξεων που σχετίζονται με την προσβολή της γενετήσια αξιοπρέπειας.
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά Φιλιππίδη δεν αποκλείεται να προσέλθει δηλώνοντας ανέτοιμη να καταθέσει και να ζητήσει νέα προθεσμία έτσι ώστε να λάβει γνώση της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί και να προετοιμάσει τους υπερασπιστικούς της ισχυρισμού. Άλλωστε, ο ηθοποιός δεν είναι υποχρεωμένος να βρεθεί ο ίδιος ενώπιον των εισαγγελικών αρχών, αφού ο πληρεξούσιος δικηγόρος του θα υποβάλει το υπόμνημά του όταν του ζητηθεί από τον εισαγγελικό λειτουργό.