Υλικά:
200 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
4 πρασα ψιλοκομμένα
200 γρ. μανιτάρια
κύβο βοδινό
400 γρ. ψητό χοιρινό (με ανανά)
200 γρ. κρέμα γάλακτος
100 γρ. τριμμένη γραβιέρα
2 φύλλα σφολιάτας
πατατούλες αν έχουν μείνει
Μέθοδος Εκτέλεσης:
Τσιγαριζουμε το μπέικον, προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα πράσα και τον κύβο. Προσθέτουμε λίγο νερό για να αχνιστουν τα πράσα. Τα αφήνουμε περίπου για 30 με 45 λεπτά.
Λίγο πριν γίνουν προσθέτουμε το ψητό, τις πατατούλες και την κρέμα γάλακτος.
Βουτυρωνουμε ένα ταψάκι (στο μέγεθος του φύλλου σφολιάτας ), τοποθετούμε το ένα φύλλο βάζουμε την γέμιση και τοποθετούμε και το δεύτερο φύλο. Χαράζουμε μικρές σχισμές και βάζουμε λίγο βούτυρο από πάνω.
Ψήνουμε περίπου για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Πηγή: akispetretzikis