Απίστευτο περιστατικό στον αέρα. Πώς ο σάτυρος Δ.Β. άπλωσε χέρι στην αεροσυνοδό και μετά αυτοϊκανοποιήθηκε;
Ο σάτυρος επιβάτης στην απογευματινή πτήση της Πέμπτης από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, μετά την επίθεση στον αεροσυνοδό, παρακαλούσε τον πιλότο του αεροσκάφους να μην ειδοποιήσει τις αστυνομικές Αρχές του ΕΛ.ΒΕΛ
Όμως ο έμπειρος πιλότος Φ.Ζ τον αγνόησε ακολουθώντας το πρωτόκολλο που ορίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις για την ασφάλεια του πληρώματος και των επιβατών του αεροσκάφους.
Είχε πρώτα ειδοποιηθεί από την εξίσου έμπειρη προϊσταμένη πληρώματος θαλάμου, Μ.Ι η οποία με τη σειρά της ενημερώθηκε άμεσα από την ιπτάμενη συνοδό που βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις, εκεί όπου συνέβη το αποτρόπαιο συμβάν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, o σάτυρος επιβάτης Δ.Β ο οποίος ανέφερε ότι εργάζεται ως διαιτολόγος και πως είναι παντρεμένος με δυο κόρες, προσπάθησε να οδηγήσει την αεροσυνοδό ως τις τουαλέτες, δήθεν ότι χρειάζεται την βοήθεια της και όταν εκείνη πλησίασε, αυτός της επιτέθηκε απλώνοντας χέρι πάνω της, ζητώντας της να ενδώσει στις ακόρεστες σεξουαλικές του ορέξεις.