|
Στεγνώστε το κρέας μόλις το κόψετε.
|
|
Ζεσταίνουμε 4 κουταλιές ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε το κρέας μέχρι να πάρει καλό χρώμα και αφαιρέστε το.
|
|
Στο ίδιο τηγάνι, ζεσταίνουμε το υπόλοιπο λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, τα καρότα και το σέλινο με τα μυρωδικά μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 4 λεπτά.
|
|
Προσθέστε το αλεύρι και σοτάρετέ το και αυτό για ένα τουλάχιστον λεπτό. Συνεχίστε με το ζωμό και συνεχίστε να μαγειρεύετε για άλλο ένα λεπτό.
|
|
Προσθέστε την κονσέρβα με τις ντομάτες μαζί με τα μανιτάρια τα οποία έχετε ήδη σοτάρει ξεχωριστά.
|
|
Ρίξτε τη σάλτσα Worcestershire αλάτι και πιπέρι.
|
|
Μπορείτε στη συνέχεια να βάλετε την κατσαρόλα στο φούρνο εάν μπορεί να μπει , στους 180 βαθμούς σκεπασμένη για μια περίπου ώρα.
|