Μητσοτάκης: 6 νέα μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας- Επιστρεπτέα 7, Γέφυρα, επιδότηση παγίων δαπανών
Μητσοτάκης: Το πρόγραμμα Γέφυρα για τη ρύθμιση των δανείων για πρώτη φορά θα περιλαμβάνει εκτός από τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, επιδοτώντας, για πρώτη επίσης φορά, εκτός από τους τόκους και το κεφάλαιο.
Μια νέα δέσμη μέτρων για την τόνωση της οικονομίας ανακοίνωσε πριν λίγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τα οποία όπως ανέφερε, θα ανακουφίσουν περισσότερες από 500.000 επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και εκατομμύρια εργαζόμενους.
Έτσι, τον Απρίλιο εγκαινιάζεται ο 7ος κύκλος χρηματοδότησης της Επιστρεπτέας Προκαταβολής για τις επιχειρήσεις που είχαν μειωμένο τζίρο από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο.