Υλικά 1 κεσεδάκι μανιτάρια πλευρώτους 4 αυγά Παξιμαδάκια ούζου για το πανάρισμα 1 κούπα μεγάλη γάλα Αλατάκι,πιπεράκι 1 πρέζα σκόνη σκόρδο Για το ντίπ 1 κεσεδάκι γιαούρτι 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη Λίγο ξύσμα λεμόνι Λαδι τρούφας Εκτέλεση : Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα αυγά το αλάτι και το πιπέρι , το σκόρδο και το γάλα , αναδεύουμε πολύ καλά . Σε ένα άλλο μπόλ βάζουμε το παξιμαδάκι ούζου και το τρίβουμε για να γίνει σκόνη. Κόβουμε προσεκτικά τις άκρες των μανιταριών και τα περνάμε δυο φορές εάν χρειαστεί από το μείγμα των αυγών πρώτα και μετά του παξιμαδιού . Αφήνουμε στην άκρη η στο ψυγείο . Χτυπάμε όλα τα υλικά της σάλτσας μαζί . Τηγανίζουμε σε μέτρια έως δυνατή φωτιά μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφένιο χρώμα και σερβίρουμε .
Πώς να φτιάξετε το ζεστό γλυκό κρασί των Χριστουγέννων
Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου, τα Χριστούγεννα, είναι εδώ. Όλοι ανυπομονούμε να κάτσουμε γύρω από το γιορτινό τραπέζι, να...
Read more