Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Μια 15χρονη από την Κρήτη μας χρειάζεται

Η 15χρονη από την Κρήτη υποβάλλεται σε χειρουργεία στις ΗΠΑ και η οικογένειά της χρειάζεται να συγκεντρώσει τη συμμετοχή της στο νοσήλια που φτάνει τις 20.000 ευρώ.

Η 15χρονη έχει γεννηθεί με προβλήματα σε καρδιά και πνεύμονες λόγω συγγενών ανωμαλιών που έχει εκ γενετής. Από τη στιγμή που γεννήθηκε μέχρι και τα 2 της χρόνια έχει υποβληθεί σε πολλά χειρουργεία.

Λόγω των προβλημάτων υγείας το κορίτσι αντιμετώπιζε όχι μόνο σωματικό πόνο αλλά και ψυχικό καθώς υπήρξαν πολλές φορές που είχε πέσει θύμα εκφοβισμού και κακής αντιμετώπισης από συνομιλήκους της λόγω της διαφορετικότητάς της. Μάλιστα, χρειάστηκε να αλλάξει τρεις φορές σχολείο. Ο εκφοβισμός αυτός είναι και ο λόγος που το παιδί θέλει να κρατήσει το πρόσωπο και τα στοιχεία του κρυφά.

Διαβάστε ακόμα

ADVERTISEMENT

Το κορίτσι αυτή την εποχή βρίσκεται στην Ουάσιγνκτον για να υποβληθεί σε χειρουργεία. O EOΠΥΥ έχει εγκρίνει τη μεταφορά και κάλυψη ενός μεγάλου μέρους των 3 νοσηλίων που απαιτήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα (παρατίθεται στο τέλος του κειμένου το έγγραφο μιας εκ των τριών η πιο πρόσφατη) και ανέρχονται περίπου στο ποσό των 320.000 δολάρια. Από αυτά η οικογένεια καλείται να πληρώσει συμμετοχή που ανέρχεται στο 10% του ποσού.

Όπως ενημερώνει το Flashnews.gr συγγενής του κοριτσιού, η οικογένεια από το ποσό αυτό οφείλει να δώσει 32.000 δολάρια ΗΠΑ. Ήδη όμως έχει δώσει ένα μέρος του ποσού στον ΕΟΠΥΥ για το πρώτο ταξίδι που έκανε στο Κολοράντο. Έτσι αυτή τη στιγμή υπολείπεται το ποσό των 20.000 ευρώ, τα οποία δε διαθέτουν ως ποσό. Είναι αναγκαίο να τακτοποιηθεί η οφειλή καθώς μόλις ολοκληρωθεί η σχολική χρονιά το κορίτσι θα χρειαστεί να ταξιδέψει εκ νέου στην Αμερική.

Το ποσό μπορεί να συγκεντρωθεί προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στο κορίτσι να νοσηλευτεί ξανά στο εξωτερικό όσες φορές χρειαστεί για την όσο το δυνατόν καλύτερη αποκατάστασης της υγείας της.

Και το ευρώ μετρά. Όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει την κατάθεσή του για να βοηθήσει την οικογένεια στον εξής λογαριασμό μέχρι να συμπληρωθεί το ποσό των 20.000.

GR9401407010701002002029468
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ : ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ για να αναγραφεί η απόδειξη δωρεάς.

 

ADVERTISEMENT

Related Posts

ADVERTISEMENT

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist