Τετάρτη, 27 Μαϊου 202004:57:53

  

         

Στα live του «The Voice» η Τυμπακιανή Κωνσταντίνα που συνεχίζει να εντυπωσιάζει!

Pin It

 

 

 

Τα Battles του «The Voice Of Greece» ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου με την προβολή του δεύτερου και τελευταίου επεισοδίου.

Οι μουσικές μονομαχίες ανέδειξαν τις καλύτερες φωνές που προχωρούν στην επόμενη φάση, αυτήν των Cross Battles, που θα είναι live.

Στα Βattles οι coaches Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς έφτιαξαν 7 ζευγάρια με τους παίκτες της ομάδας τους και σε κάθε ζευγάρι ανέθεσαν ένα τραγούδι, το οποίο ερμήνευσαν σαν ντουέτο.

Η σκηνή μετατράπηκε σε «ρινγκ» και από αυτή τη μουσική μονομαχία μόνο ένας παίκτης κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση και να συνεχίσει στο «The Voice of Greece».

Οι coaches είχαν τη δυνατότητα να κλέψουν δύο παίκτες από αντίπαλες ομάδες και να τον εντάξουν στη δική τους. Έτσι συνολικά στα Cross Battles κάθε coach συνεχίζει με 9 παίκτες στην ομάδα του.

Οι νικητές του δεύτερου Battle

Στη φάση των Cross Battles προκρίθηκαν από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη οι Ελπίδα Γαδ, Κωνσταντίνα Κορδούλη, Θοδωρής Βερλής, Αναστάσιος Τσολακίδης (steal από την Έλενα Παπαρίζου).

Με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη προχωρούν οι Ανδρομάχη Κοσκερίδου (steal από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη), Τζόρτζια Τζελάτη, Ταμάρ Μπαρσαμιάν, Μαριαλένα Τζιβανάκη.

Με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου συνεχίζουν οι Μάκης Μέρας, Κωνσταντίνα Παπαστεφανάκη, Μαρίνα Δρεσίου (steal από τον Πάνο Μουζουράκη), Κωνσταντίνος Φραντζής, Αποστόλης Διαμαντόπουλος.

Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά πήραν το εισιτήριο οι Αριστοτέλης Πολονύφης, Μαρίνα Μεμουσάι, Άννα Καπόνε – Πάπας (steal από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη), Σόνια Ηλιάδη, Ειρήνη Τσοκούνογλου.

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας στο Facebook:

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

https://youtu.be/FAp-WeL7JuM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

apopsilive.gr

Pin It

 

 

  

 

 

 

 

 

 

                          

                        

              

                                 

        

                                           

          

 

 

 

      

                       

       


     

 

        

Back to top
Go to bottom