Τρίτη, 4 Αυγούστου 202002:01:34

  

             

8ο Κυνήγι «ΘησαΔΡΩΝ» στις Μοίρες με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Pin It

 

 

 

Το 8ο Κυνήγι «ΘησαΔΡΩΝ» πρόκειται θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, από τις 9 το πρωί στην κεντρική πλατεία των Μοιρών. Φέτος τη διοργάνωση έχει αναλάβει  η περυσινή νικήτρια ομάδα του Κυνηγιού, οι «Ανεμαζωξάρηδες», σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και την αιγίδα του Δήμου Φαιστού.

Το Κυνήγι «ΘησαΔΡΩΝ» είναι ένας θεσμός, που ξεκίνησε η Εθελοντική Ομάδα Νέων του Δήμου Φαιστού, ΔΡΩ, πριν από 7 χρόνια και φετινό θέμα επιλέχθηκε «Οι Πειρατές του Νότου».

Οι δηλώσεις των ομάδων θα πραγματοποιούνται από τη 1 έως και τις 13 Φεβρουαρίου στην επίσημη σελίδα της ΔΡΩ, bestidro. Την ίδια μέρα θα γίνει και ο Χορός των Ομάδων στο καφέ - πολυχώρο Εδέμ στις Μοίρες, στις 21:00 μμ.
Η παρουσία στο Χορό κρίνεται απαραίτητη καθώς θα δοθούν σημαντικές πληροφορίες και τότε θα ξεκινήσει ουσιαστικά η διαδικασία αναζήτησης από τις συμμετέχουσες ομάδες.

Σύμφωνα με τον οργανωτή «την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, ημέρα κυνηγιού, οι συμμετέχουσες ομάδες θα πρέπει να βρίσκονται στην κεντρική πλατεία των Μοιρών στις 9:00 π.μ. για να γίνει το sign-in από  τον αρχηγό κάθε ομάδας. Αυτός θα παραλάβει τον φάκελο  της  ομάδας του. Βασική προτεραιότητα των Ανεμαζωξάρηδων - "Πειρατών του Νότου" είναι να δημιουργήσουν για όλες τις ομάδες ένα συναρπαστικό, διασκεδαστικό αλλά πάνω απ΄ όλα ασφαλές κυνήγι. Ανεμαζωχτείτε! Άλλο θέλεις, άλλο βλέπεις, άλλο ψάχνεις...».

 

Pin It

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

                          

                        

              

                                 

        

                                           

          

 

 

 

      

                       

       


     

 

        

Back to top
Go to bottom