Υλικά:
4-5 αγκιναράκια λαδιού από βαζάκι, κομμένα στα 2 (www.zouridakis.gr)
2 πατάτες βραστές η οφτές καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους μεσαίου μεγέθους
8 τεμάχια ασκορδουλακους (www.zouridakis.gr)
1 ματσάκι ρόκα, χοντροκομμένη(προαιρετικά )
Φύλλα κάπαρης κατά βούληση (www.zouridakis.gr)
5 Ντοματίνια κομμένα στη μέση
2 κουτ. σούπας άνηθος, ψιλοκομμένος
λίγο αλάτι για το λαδολέμονο
8 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (www.zouridakis.gr)
2 κουταλιές χυμό λεμονιού
αλάτι, μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση Βάζουμε σε ένα μπολ τις πατάτες , τις αγγινάρες και τους ασκορδουλάκους, στη συνέχεια τοποθετούμε και τα φύλλα κάππαρης , τα ντοματίνια και τον άνηθο ,χτυπάμε σε ένα διαφορετικό μπολάκι τον φρέσκο χυμό λεμονιού με το ελαιόλαδο το αλάτι και το πιπέρι και το ρίχνουμε πάνω στην σαλάτα.
Ιδανική παρέα παγωμένη ρακί η μια παγωμένη μπύρα faistos. (www.zouridakis.gr)
Άντε και καλή μας όρεξη.
Mπείτε στήν σελίδα του Βασίλη Πατσή ”Πας Μαγειρεύοντας” για να βρείτε όλες του τις συνταγές.