Τετάρτη, 27 Μαϊου 202006:28:54

Χανιά

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στα Χανιά

Pin It

 

 

 

Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων άρχισε και επίσημα φέτος στα Χανιά, με την φωταγώγηση του δέντρου στο κέντρο της πόλης το απόγευμα της Πέμπτης.

 

Πλήθος Χανιωτών συγκεντρώθηκε στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς για την επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων, που σηματοδοτήθηκε με μια μεγάλη εκδήλωση.

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ, ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης με τους δημοτικούς συμβούλους που βρέθηκαν στην τελετή, μέτρησαν αντίστροφα μαζί με τον κόσμο και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο φωτίστηκε… Λίγα λεπτά αργότερα, η Μιρέλλα Πάχου ανέβηκε στη σκηνή που είχε στηθεί και χάρισε στους Χανιώτες ένα απολαυστικό μουσικό θέαμα με τους μουσικούς της. Παράλληλα, το Δημόσιο ΙΕΚ Χανίων ετοίμασε γευστικές λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους, όπως λουκουμάδες, φρέσκο ποπ-κορν και μαλλί της γριάς, ενώ η Φιλαρμονική ζέστανε τον κόσμο με εορταστικές μελωδίες πριν το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Επίσης, φέτος, στο πάρκο Ειρήνης και Φιλίας ο Δήμος Χανίων προγραμματίζει 22 ημέρες γεμάτες δράσεις, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

 

Η Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη θα ανοίξει τις πύλες της στις 17 Δεκεμβρίου και θα λειτουργεί μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2020, καθημερινά, από τις 10.00 έως τις 23.00.zarpanews.gr

Pin It

 

 

  

 

 

 

 

 

 

                          

                        

              

                                 

        

                                           

          

 

 

 

      

                       

       


     

 

        

Back to top
Go to bottom