Τετάρτη, 27 Μαϊου 202005:00:11

Χανιά

“Απόβαση” 8.000 επισκεπτών στα Χανιά από 3 κρουαζιερόπλοια στη Σούδα

Pin It

 

 

Το… αδιαχώρητο επικράτησε το πρωί της Τρίτης στο λιμάνι της Σούδας, όπου από νωρίς κατέπλευσαν τρία υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια, φέροντας στα Χανιά χιλιάδες επισκέπτες.

 

Πρώτο στο λιμάνι της Σούδας έδεσε το πρωί το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο MSC LIRICA. Ερχόμενο από τη Σαντορίνη, οι 1.177 επισκέπτες του και τα 739 μέλη του πληρώματος, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την παραμονή τους στα Χανιά, μέχρι τις 14.00, που θα αναχωρούσε για την Κεφαλλονιά.

Το πλοίο MSC LIRICA ανήκει στην κατηγορία των πολυτελών κρουαζιερόπλοιων της μεσαίας κατηγορίας, ανακαινίσθηκε το 2015 και διαθέτει 795 καμπίνες εκ των οποίων 132 σουίτες, 5 εστιατόρια, 3 πισίνες, υδρομασάζ, αίθουσα σπα και γυμναστήριο, θέατρο 557 θέσεων, γήπεδο μπάσκετ & βόλεϊ, μίνι γκολφ, κλπ.

 

Λίγη ώρα αργότερα στο λιμάνι της Σούδας κατέπλευσε το γνώριμο «Norwegian Jade». Το πλοίο της Norwegian Cruise Line έφθασε στα Χανιά με 2476 επιβάτες από την κοσμοπολίτικη Μύκονο και πλήρωμα 1051 ατόμων.

 

Οι χιλιάδες επισκέπτες έσπευσαν να περιηγηθούν στην πόλη καθώς στις 12.00 αναχώρησαν για τον επόμενο προορισμό τους την Βαλέτα, της Μάλτας.

Τελευταίο στο λιμάνι της Σούδας κατέπλευσε το OCEANA. Το προερχόμενο από Ρόδο πολυτελές “σκαρί”, που θα αναχωρήσει στις 18:00 για τον επόμενο προορισμό του μετέφερε 2.120 επισκέπτες στη πόλη των Χανίων.

Σε αντίθεση με τους τουρίστες των δύο παραπάνω κρουζιερόπλοιων, οι επισκέπτες του OCEANA, απόλαυσαν τα αξιοθέατα, την ντόπια κουζίνα και τα ψώνια τους στην πόλη, μέχρι τις 18.00, που είχε προγραμματιστεί η αναχώρηση για τη Βαλέτα της Μάλτας.

zarpanews.gr

 
Pin It

 

 

  

 

 

 

 

 

 

                          

                        

              

                                 

        

                                           

          

 

 

 

      

                       

       


     

 

        

Back to top
Go to bottom