Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 201911:33:48

Χανιά

Την σκότωσαν… Δείτε το βίντεο

Θύμα εγκληματικής ενέργειας έπεσε η Αμερικανίδα Βιολόγος, Σούζαν Ήτον, όπως έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη, από την ιατροδικαστική υπηρεσία Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με το σημερινό πόρισμα του ιατροδικαστή, κ. Αντώνη Παπαδομανωλάκη ο θάνατος της Αμερικανίδας οφείλεται σίγουρα σε εγκληματική ενέργεια. Το χρονικό διάστημα που ήταν νεκρή πάντως, ταιριάζει με το χρονικό διάστημα, της εξαφάνισης της Αμερικανίδας, η οποία, όπως επιβεβαίωσε ο ιατροδικαστής στο zarpanews.gr δεν σκοτώθηκε στο σημείο που βρέθηκε η σορός της. 

“Το μόνο που μπορώ να σας πω για να προφυλάξω και τη μυστικότητα της προανάκρισης, είναι ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια… Ο Θάνατος δε συνέβη στο σημείο που βρέθηκε. Τώρα αν είναι κοντά ή πιο μακριά στο σημείο που βρέθηκε, αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω..” δήλωσε χαρακτηριστικά στο zarpanews.gr ο ιατροδικαστής.

Ωστόσο, ο κ. Παπαδομανωλάκης, μετά τις απαραίτητες πολύωρες διαδικασίες, αξονική τομογραφία και ακτινολογικός πλήρης έλεγχος που πραγματοποιήθηκαν, λόγω των αλλοιώσεων (σήψη κα.) που υπήρχαν στη σορό του θύματος, δεν έδωσε κάποια περισσότερα στοιχεία, καθώς έχει ενημερωθεί σχετικά η αστυνομία για την υπόθεση, που βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προανάκρισης.

“Δυστυχώς, για ευνόητους λόγους, δεν μπορώ να σας πω όμως περισσότερα για τον τρόπο και για λοιπές λεπτομέρειες, για τις οποίες έχω ενημερώσει ήδη την αστυνομία και το στρατηγό… Δεν μπορώ όμως να πω περισσότερα για να προφυλάξω τη μυστικότητα της προανάκρισης” τόνισε στο zarpanews.gr ο κ. Παπαδομανωλάκης.

Δείτε το εδώ

Πηγή: zarpanews

                                       

                                                                                

                       

                                                                                                                     

 

 

                

                               

                         

                               
                            

 

 

 

 

                                                                                             

                           

                                                                     

 

                                                                    

 

Back to top
Go to bottom