Σάββατο, 28 Μαρτίου 202010:57:03

Ηράκλειο

Αγανάκτηση και νεύρα από τις επαναλαμβανόμενες διακοπές στο ρεύμα

Pin It

 

Μεγάλο πρόβλημα στον Βραχόκηπο και στις γύρω περιοχές - Μάταια προσπάθεια των κατοίκων για επικοινωνία με τη ΔΕΗ

 

Σ' ένα παιχνίδι νεύρων και υπομονής συμμετέχουν, παρά τη θέλησή τους, εδώ κι ένα μήνα αρκετοί κάτοικοι του Βραχόκηπου και των γύρω περιοχών.

Όπως καταγγέλουν από τις 16 Σεπτεμβρίου και μετά οι διακοπές ρεύματος είναι αλλεπάλληλες. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που ορισμένα νοικοκυριά έχουν δει τις ηλεκτρικές τους συσκευές να καταστρέφονται (από τα συνεχή μπλακ άουτ), με τους παθόντες να εξετάζουν και την προσφυγή στη δικαιοσύνη.

 

Είναι τόσο δραματική η κατάσταση, που σε ορισμένα σπίτια ο γενικός "κατεβαίνει" (για προληπτικούς λόγους) για πολλές ώρες της ημέρας. Το πόσο διάστημα αντέχουν εκτός ψυγείου κάποια προϊόντα έχει δοκιμαστεί, ενώ το μαγείρεμα γίνεται σε... φιάλες υγραερίου! Μόνο οι λύχνοι λείπουν (αν δεν έχουν βγει κιόλας!) για να πούμε ότι γυρίσαμε στον... Μεσαίωνα.

Σε λίγο θα βγουν και τα... γαϊδουράκια, αφού όπως μάθαμε εργαζόμενη γυναίκα της ευρύτερης περιοχής παρά λίγο να μην βγάλει το αυτοκίνητο από το γκαράζ της που λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα, κινδυνεύοντας να μην πάει στη δουλειά της.

Τα ερωτήματα είναι πολλά κι αναπάντητα από πλευράς των αρμοδίων, καθώς όπως λένε κάτοικοι  οι όποιες προσπάθειες ουσιαστικής επικοινωνίας με τη ΔΕΗ ήταν άγονες και μάταιες.

πηγή:cretalive.gr

Pin It

 

 

  

 

 

 

 

 

 

                          

                        

              

                                 

        

                                           

          

 

 

 

      

                       

       


     

 

        

Back to top
Go to bottom