Σάββατο, 28 Μαρτίου 202010:58:59

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Η ΔΕΥΑΗ ξηλώνει σταδιακά τα παλιά υδρόμετρα

Pin It

Στην αντικατάσταση όλων των υδρομέτρων του Δήμου Ηρακλείου, με νέα ηλεκτρονικά υδρόμετρα αλλά και συμβατικά , προχωρά η δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης του Δήμου Ηρακλείου.

Σκοπός της ΔΕΥΑΗ είναι να αντικατασταθούν όλα τα υδρόμετρα σε βάθος 4ετίας, στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού ύδρευσης σε σπίτια και επιχειρήσεις.

Ο διαγωνισμός για την αντικατάσταση των υδρομέτρων, αφορά σε πρώτη φάση, την προμήθεια και τοποθέτηση 6.000  νέων, με τα συνεργεία της ΔΕΥΑΗ να έχουν ήδη ξεκινήσει τις εργασίες τοποθέτησης στην δημοτική ενότητα της Νέας Αλικαρνασσού.

Η διαδικασία αυτή έχει ξεκινήσει από τις αρχές της εβδομάδος και θα συνεχιστεί αδιάκοπα μέχρις ότου αντικατασταθούν τα υδρόμετρα σε όλες της δημοτικές ενότητες του δήμου Ηράκλειου.

Συνολικά ο η ΔΕΥΑΗ εξυπηρετεί 60.000 χιλιάδες υδρόμετρα, ενώ ήδη έχει προχωρήσει σε σχετική ανακοίνωση που ενημερώνει του δημότες αναφορικά με την αλλαγή αυτών.

Στην ανακοίνωση της υπογραμμίζει ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση οι δημότες να πληρώνουν χρήματα για την αλλαγή των υδρομέτρων τους και πως εάν του ζητηθούν χρήματα πρέπει  να ενημερώσουν την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου.

Στελέχη της ΔΕΥΑΗ καλούν του πολίτες να διατηρούν καθαρό και προσβάσιμο το χώρο που είναι τοποθετημένο το κάθε υδρόμετρο προκείμενου να γίνονται σωστά οι έλεγχοι και οι μετρήσεις από τα συνεργεία της.

Πηγή: ekriti

Pin It

 

 

  

 

 

 

 

 

 

                          

                        

              

                                 

        

                                           

          

 

 

 

      

                       

       


     

 

        

Back to top
Go to bottom