Τρίτη, 31 Μαρτίου 202000:58:57

Ηράκλειο

Δηλώστε λακκούβες για να τις...κλείσουν!

Pin It

 

 

Ο Δήμος Ηρακλείου καλεί τους δημότες να αναφέρουν τις βλάβες στο οδόστρωμα με στόχο την αποκατάσταση τους

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου καλεί τους δημότες να επικοινωνήσουν και να αναφέρουν τα σημεία του οδικού δικτύου της πόλης που έχουν καταγράψει και χρήζουν αποκατάστασης με στόχο την αντιμετώπιση τους.
Υπενθυμίζεται ότι ήδη, με παρέμβαση της Εισαγγελίας διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να αναζητηθούν ποινικές ευθύνες για την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι δρόμοι της πόλης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου συγκεκριμένα οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα :

 

2813 - 409409 και 2813 – 409812 και 2813 - 409847

Επίσης στο app store ή στο googleplay στην εφαρμογή Δημότης Ηρακλείου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει τη βλάβη στο οδόστρωμα, να επισυνάψει σχετική φωτογραφία και να αναφέρει την ακριβή τοποθεσία.

Τέλος, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να στέλνει το μήνυμα του στο https://www.facebook.com/herak... καθώς και e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σε όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει να αναφέρεται η ΑΚΡΙΒΗΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ (ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ & ΑΡΙΘΜΟΣ) στην οποία καταγράφεται το πρόβλημα.

cretalive.gr

Pin It

 

 

  

 

 

 

 

 

 

                          

                        

              

                                 

        

                                           

          

 

 

 

      

                       

       


     

 

        

Back to top
Go to bottom