Παρασκευή, 3 Ιουλίου 202014:50:38

  

             

Στο σκαμνί για τo δυστύχημα με καυστική σόδα

Pin It

 

 

 

 

 

 

Αναβιώνει η υπόθεση με τους τρεις εργαζομένους κι ένας οδηγό βυτιοφόρου είχαν υποστεί σοβαρά εγκαύματα στην Αυγενική

 

Για σήμερα Δευτέρα έχει προσδιοριστεί η δικάσιμος για το φρικτό δυστύχημα που είχε σημειωθεί πριν από περίπου έξι χρόνια, στο οινοποιείο της ΕΑΣΗ, στην Αυγενική Ηρακλείου. Η δίκη επρόκειτο να διεξαχθεί στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, ωστόσο αναβλήθηκε για τις 29 Ιουνίου λόγω κωλύματος ενός εκ των συνηγόρων υπεράσπισης.

Το συμβάν είχε σημειωθεί τον Αύγουστο του 2014: Τρεις εργαζόμενοι κι ένας οδηγός βυτιοφόρου είχαν υποστεί σοβαρά εγκαύματα όταν “περιλούστηκαν” με καυστική σόδα που εκτοξεύτηκε πάνω τους, κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού δεξαμενής μούστου.

Και οι τέσσερις εγκαυματίες είχαν νοσηλευτεί στις ΜΕΘ ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειου Νοσοκομείου. Ο ένας από αυτούς (41 ετών) άφησε την τελευταία του πνοή μερικές ημέρες αργότερα στο ΚΑΤ, όπου είχε στο μεταξύ διακομιστεί λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι πέντε άτομα που βαρύνονται με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας διά παραλείψεως και της σωματικής βλάβης εξ αμελείας διά παραλείψεως κατά συρροή.

πηγη nea kriti

Pin It

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

                          

                        

              

                                 

        

                                           

          

 

 

 

      

                       

       


     

 

        

Back to top
Go to bottom