Τρίτη, 31 Μαρτίου 202002:28:44

  

         

Κρήτη: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση του ζωοκλέφτη που κατάφερε να κλέψει 80 αρνιά

Pin It

 

 

 

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση του ζωοκλέφτη που κατάφερε να κλέψει 80 αρνιά, τα οποία φόρτωσε σε κλεμμένο αγροτικό, στην Κρήτη

Συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας για τον εντοπισμό κλεμμένων αρνιών με δράστη έναν Ηρακλειώτη ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία εμπλέκεται σε ζωοκλοπή που σημειώθηκε στο Ρέθυμνο στις 7 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: 

Εξιχνιάστηκε χθες (23.03.2020) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης υπόθεση ζωοκλοπής που διαπράχθηκε σε περιοχή του Νομού Ρεθύμνης για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού ο οποίος συνελήφθη για παραβάσεις της Α.Δ. περί ζωοκλοπής και για κλοπή Δ. Χ. φορτηγού αυτοκινήτου που χρησιμοποίησε κατά τον χρόνο αφαίρεσης των ζώων.

Ειδικότερα, την 07.03.2020 άγνωστος δράστης, σε περιοχή του Νομού Ρεθύμνης με την χρήση Δ.Χ φορτηγού αφαίρεσε από ποιμνιοστάσιο ημεδαπού 80 αρνιά.

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω υπηρεσίας, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο δράστης είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο Δ.Χ. φορτηγό ιδιοκτησίας ημεδαπού και με αυτό προέβει στην εν λόγω ζωοκλοπή.

 

Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Αποστολών Κρήτης, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, χθές (23.03.2020) πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση σε περιοχή του Νομού Ηρακλείου, κατά την διάρκεια της οποίας διενεργήθηκαν έρευνες σε ποιμνιοστάσιο και λοιπούς χώρους ιδιοκτησίας του δράστη.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη μέρος των αφαιρεθέντων ζώων.

Επιπλέον, βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη το Δ.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο.

Επίσης κατασχέθηκε Ι.Χ Φορτηγό ιδιοκτησίας του δράστη.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

 πηγη police news

Pin It

 

 

  

 

 

 

 

 

 

                          

                        

              

                                 

        

                                           

          

 

 

 

      

                       

       


     

 

        

Back to top
Go to bottom