Πέμπτη, 9 Ιουλίου 202007:02:38

  

             

Στο "πόδι" ολόκληρες γειτονιές για τους θρασύτατους διαρρήκτες με το...σκεπάρνι

Pin It

 

 

 

Ανάστατοι οι κάτοικοι από τα αλλεπάλληλα κρούσματα διαρρήξεων, ακόμα και μέρα μεσημέρι!

 

Ξεσηκωμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες σε Βασιλειές, Σύλλαμο και Άγιο Σύλλα, στο Ηράκλειο, με αφορμή τα απανωτά κρούσματα διαρρήξεων σε σπίτια και καταστήματα της περιοχής.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που φτάνουν στο cretalive, η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει, καθώς καταγράφονται τέτοια περιστατικά σχεδόν καθημερινά. Μάλιστα, οι δράστες έχουν αποθρασυνθεί και δεν διστάζουν να "χτυπήσουν" και μέρα μεσημέρι. Οι πληροφορίες που μας έρχονται αναφέρουν ότι υπήρξε διάρρηξη ακόμα και σε σπίτι αστυνομικού.

Οι καταγγελίες έχουν φυσικά φτάσει στις διωκτικές αρχές, που προσπαθούν με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους να φτάσουν στην άκρη του νήματος.
Ενδεικτικό της αναταραχής που επικρατεί είναι το γεγονός ότι το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε και συνέλευση των κατοίκων στο γραφείο της Κοινότητας Βασιλειών, προκειμένου να συζητηθούν τρόποι αντιμετώπισης του ζητήματος.

Οι πληροφορίες που έχουν συλλεγεί κάνουν λόγο για τουλάχιστον τρία νεαρά άτομα, τα οποία χρησιμοποιούν ακόμα και σκεπάρνι για να σπάσουν πόρτες ή παράθυρα και να "μπουκάρουν" στα σπίτια της περιοχής.

cretalive.gr

Pin It

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

                          

                        

              

                                 

        

                                           

          

 

 

 

      

                       

       


     

 

        

Back to top
Go to bottom