Μαγειρέψτε το κουνουπίδη και θα το κάνετε πιο συχνά.
Υλικά
1 μέτριο κουνουπίδι | |
2 πατάτες | |
2 κρεμμύδια | |
400 γρ. ντομάτα κονκασέ | |
5 κόκκους μπαχάρι | |
1 φύλλο δάφνης | |
400 γρ. λουκάνικα | |
ελαιόλαδο | |
Αλάτι και πιπέρι | |
1 κ.γ. ρίγανη | |
τυρί φέτα (προαιρετικά) |
Βήματα
1ο
|
Σοτάρουμε τα λουκάνικα σε ελαιόλαδο. Τα αφαιρούμε και συνεχίζουμε με το κρεμμύδι, αφού σοταριστεί καλά συνεχίζουμε με τις πατάτες για μερικά λεπτά, μετά ρίχνουμε τα μπαχαρικά και την ντομάτα, σκεπάζουμε και αφήνουμε για περίπου 15 λεπτά να μαλακώσουν, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το κουνουπίδι. |
2ο
|
Στο τέλος εάν θέλουμε θρυμματίζουμε φέτα. |
Μπείτε στην σελίδα του Βασίλη Πατσή για να δείτε όλες του τις συνταγές.
Πατήστε εδώ