Παρασκευή, 3 Ιουλίου 202013:47:21

Διάφορα

Όλγα Κεφαλογιάννη: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Μίνωα Μάτσα

Pin It

 

 

 

 

 

 

 

Η Όλγα Κεφαλογιάννη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Gala» και μίλησε πρώτη φορά για τη νέα σχέση της με τον Μίνωα Μάτσα.

«Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Εκεί που έχεις κάνει το πρόγραμμά σου και λες «αποκλείεται» και «ποτέ» , τότε είναι που συμβαίνουν όλα. Οφείλουμε να δεχόμαστε τις ανατροπές. Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία της ζωής» τόνισε η ίδια.

Είναι αλήθεια ότι όταν πρωτογνωριστήκατε με τον Μίνωα Μάτσα εκείνος δεν ήξερε ποια ήσουν;

Αυτό ισχύει. Μόλις είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική. Όταν μας σύστησαν θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι με ρώτησε με τι ασχολούμαι. Εξεπλάγην προς στιγμής αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό κρύβει πάντα τη δική του γοητεία. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα. Έχει γράψει πολύ ωραία μουσική τόσο για το θέατρο όσο και για τον κινηματογράφο, αλλά και πολλά τραγούδια που τραγουδάμε όλοι μας, αλλά πολύς κόσμος ίσως αγνοεί ότι είναι δικά του.

πηγη e κρητη

Pin It

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

                          

                        

              

                                 

        

                                           

          

 

 

 

      

                       

       


     

 

        

Back to top
Go to bottom