Τρίτη, 4 Αυγούστου 202002:34:17

  

             

Μάχη για τη ζωή της δίνει 12χρονη που προσβλήθηκε από κορωνοϊό – Δεν έπασχε από άλλο νόσημα

Pin It

 

 

 

 

 

Ο Τζάστιν Άντονι δήλωσε πως η ξαδέρφη του Έμμα μπήκε σε αναπνευστήρα το Σάββατο αφότου βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, αναφέρει το CNN. Αρχικά διαγνώστηκε με πνευμονία στις 15 Μαρτίου και μετά από ημέρες έλαβε τα αποτελέσματα της εξέτασης για τον ιό.

Ο Άντονι δήλωσε πως η ξαδέρφη του «παλεύει για την ζωή της» παρά το γεγονός ότι δεν πάσχει από άλλα θέματα υγείας που θα την έθεταν σε υψηλότερο κίνδυνο για τον κορωνοϊό. Η 12χρονη, επίσης, δεν ταξίδεψε πρόσφατα και είναι άγνωστο το πώς κόλλησε τον ιό.

Τι αναφέρει το Νοσοκομείο Παίδων

Το Νοσοκομείο Παίδων της Ατλάντα επιβεβαίωσε πως μία ασθενής έχει βρεθεί θετική στον κορωνοϊό αλλά δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες, αναφέρει το CNN. «Ο ασθενής παραμένει σε απομόνωση και ακολουθούμε συνεχώς τις κατάλληλες προφυλάξεις» δήλωσε η εκπρόσωπος του νοσοκομείου Τζέσικα Πόουπ στο αμερικανικό δίκτυο. «Πρόσθετες λεπτομέρειες δεν θα δοθούν λόγω του νόμου περί απορρήτου των ασθενών».

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων εξέδωσαν μελέτη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα όπου αναφέρεται ότι λιγότερο από το 1% των νοσηλευόμενων περιπτώσεων ήταν ασθενείς ηλικίας 19 ετών ή μικρότεροι.

πηγη in.gr

Pin It

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

                          

                        

              

                                 

        

                                           

          

 

 

 

      

                       

       


     

 

        

Back to top
Go to bottom