Υλικά
| 1 κιλό κατσίκι ή αρνάκι, κομμένο σε μικρές μερίδες | |||||||||||
| 50-70 ml κρέμα βαλσαμικό με φρέσκο πορτοκάλι προαιρετικά ή χυμό πορτοκαλιού κατά βούληση | |||||||||||
| 100 ml ε.π. ελαιόλαδο | |||||||||||
| 1 σκελίδα σκόρδο | |||||||||||
| 2 ξερά κρεμμύδια | |||||||||||
| 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας | |||||||||||
| 1 ποτήρι κρητικό μαρουβά ή μπρούσκο | |||||||||||
| 1 μικρό κομμάτι κανέλα σε ξύλο | |||||||||||
| 2-3 γαρύφαλλα | |||||||||||
| 4-5 κόκκους μπαχάρι | |||||||||||
| Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι | |||||||||||
| λίγο νερό ή ζωμό κότας | |||||||||||
500 γρ. σιουφιχτά μακαρόνια ή στριφτά
Βήματα
|














































