Υλικά
1 κιλό κατσίκι ή αρνάκι, κομμένο σε μικρές μερίδες | |||||||||||
50-70 ml κρέμα βαλσαμικό με φρέσκο πορτοκάλι προαιρετικά ή χυμό πορτοκαλιού κατά βούληση | |||||||||||
100 ml ε.π. ελαιόλαδο | |||||||||||
1 σκελίδα σκόρδο | |||||||||||
2 ξερά κρεμμύδια | |||||||||||
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας | |||||||||||
1 ποτήρι κρητικό μαρουβά ή μπρούσκο | |||||||||||
1 μικρό κομμάτι κανέλα σε ξύλο | |||||||||||
2-3 γαρύφαλλα | |||||||||||
4-5 κόκκους μπαχάρι | |||||||||||
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι | |||||||||||
λίγο νερό ή ζωμό κότας | |||||||||||
500 γρ. σιουφιχτά μακαρόνια ή στριφτά
Βήματα
|