Μία οικογένεια στο Ηράκλειο βρίσκεται σε καραντίνα αφού όλα τα μέλη της έχουν διαγνωστεί με κορωνοϊό και αντιμετωπίζουν ήπια συμπτώματα της νόσου.
Αν και οι περισσότεροι στο άκουσμα και μόνο κορωνοϊός θα έφευγαν τρέχοντας, οι Ηρακλειώτες απέδειξαν για μία ακόμα φορά την ανθρωπιάς τους.
Έξω από την πόρτα του σπιτιού της, η γνωστή δικηγόρος και πρώην Δημοτική και Νομαρχιακή Σύμβουλος, Δέσποινα Συγγελάκη , βρίσκει αγαθά που τους αφήνουν συγγενείς, φίλοι και γείτονες. Επειδή οι ίδιοι δεν μπορούν να βγουν λόγω του ιού, εκείνοι φροντίζουν να μην τους λείψει τίποτα.
Η ίδια με ανάρτηση της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, τους ευχαρίστησε όλους για τον ενδιαφέρον τους και τόνισε πως η κατάσταση της υγείας τους εξελίσσεται ομαλά με ήπια συμπτώματα.
Διαβάστε εδώ