Τρίτη, 31 Μαρτίου 202002:20:16

Ήξεις Αφήξεις

Το Σάββατο αναχωρούν για Έβρο 150 Κρητικοί – Δυο λεωφορεία από Ηράκλειο και ένα από τα Χανιά

Pin It

 

 

 

Συνεχίζονται και ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες προκειμένου να μεταβούν στον Έβρο για συμπαράσταση στο προσωπικό των `Ενόπλων Δυνάμεων, 150 περίπου έφεδροι Ειδικών Δυνάμεων από τους τέσσερις νομούς της Κρήτης.

Όπως έχει ξαναγράψει η “ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ”, το όλο εγχείρημα, που έχει καθαρά συμβολικό χαρακτήρα, συντονίζει ο γνωστός έφεδρος Καταδρομέας Μανούσος Τρευλάκης, ο οποίος, όπως μας είπε, “δεν μπορεί να διαχειριστεί το πλήθος των εφέδρων καταδρομέων που σπεύδουν να δηλώσουν πρόθυμοι να συμμετάσχουν”.

Σε πρώτη φάση, όπως μας είπε ο κ. Τρευλάκης, αναμένεται να αναχωρήσουν το ερχόμενη Σάββατο με πλοία της γραμμής τρία λεωφορεία γεμάτα έφεδρους καταδρομείς, με προορισμό τον Έβρο. Τα δυο λεωφορεία θα αναχωρήσουν από το λιμάνι του Ηρακλείου και ένα τρίτο από τη Σούδα.

Το πρόγραμμα και οι λεπτομέρειες του ταξιδιού θα καθοριστούν και θα ανακοινωθούν σε συνάντηση ενδιαφερομένων που θα γίνει στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής στο Καραναστάσιο αμφιθέατρο του Μεσογειακού Πανεπιστημίου (πρώην ΤΕΙ Ηρακλείου).

neadrasis.gr

Pin It

Wonderful Crete

                          

                        

              

                                 

        

                                           

          

 

 

 

      

                       

       


     

 

        

Back to top
Go to bottom