Αδιάκοπες είναι οι προσπάθειες για τον εντοπισμό της 19χρονης Άρτεμις Βασίλη μετά την μυστηριώδη εξαφάνισή της το μεσημέρι της 16ης Οκτωβρίου.
Η τελευταία προσπάθεια θα περιλαμβάνει την έρευνα της περιοχής στην οποία φέρεται να κινήθηκε η Άρτεμις πριν να χαθούν τα ίχνη της
«Θα κινηθούν τρεις ομάδες στην περιοχή της Παιανίας με σημείο αναφοράς το πολυκατάστημα που φέρεται ότι ήθελε να επισκεφθεί η Άρτεμις. Στην επιχείρηση θα συμμετέχει και ο ΟΦΚΑΘ και ο πρόεδρος του Χρήστος Ράμος, οι οποίοι έχουν μεγάλη εμπειρία από έρευνες αλλά και το Silver Alert με τον πρόεδρο Γεράσιμο Κουρούκλη που με drone θα κινηθεί από αέρος στην περιοχή προκειμένου να έχουμε πλήρη εικόνα» δηλώνει στην Espresso ο ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης ο οποίος μαζί με τον δικηγόρο Σταύρο Γεωργίου ανέλαβαν τη σχετική πρωτοβουλία.