Δευτέρα, 3 Αυγούστου 202022:56:27

  

             

«Θα σε ξεκοιλιάσω Γερμανοτσολιά» – Επίθεση στον Δημήτρη Καμπουράκη

Pin It

 

 

 

 

 

 

Σε κάποια επεισόδια δημόσιας διαπόμπευσής του, την περίοδο 2013-15 αναφέρεται ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης σε άρθρο του - Πολλές φορές δέχθηκε επιθέσεις και την γλίτωσε την τελευταία στιγμή

«Μια φορά μου όρμησε ένας φανερά διαταραγμένος τύπος μέσα στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου, ουρλιάζοντας ότι “θα ξεκοιλιάσει τον Γερμανοτσολιά”.

Με διέσωσε η τυχαία παρουσία της ογδοντάχρονης μητέρας μου που έβαλε τις φωνές και εξανάγκασε τους σεκιουριτάδες του Ελ. Βενιζέλος να επέμβουν. Την δεύτερη φορά με στρίμωξαν δυο φουσκωτοί με ξυρισμένους σβέρκους στην Αργυρούπολη, αλλά ήταν τόσο ηλίθιοι που μετά από μερικές γροθιές και κλωτσιές έφυγαν τρέχοντας διότι τους φώναξα ότι ο Υμηττός από πάνω “βλέπει” τις κεραίες των κινητών τους και θα τους συλλάβουν» επισημαίνει στο άρθρο του.

 

«Μια φορά έφυγα καροτσάκι μαζί με την γυναίκα μου από τον Σταυρό του Νότου σε συναυλία του Χρήστου Θηβαίου, όταν ένας απ’ τους θαμώνες σταμάτησε την παράσταση και μέσα σε απόλυτη σιωπή απαίτησε να φύγω από την αίθουσα γιατί θα λυντσαριστώ.

Προς τιμήν του, ο Θηβαίος επενέβη και σταμάτησε το επεισόδιο, όμως μόλις ξανάρχισε η μουσική δυο γκαρσόνια ήρθαν και μας συνόδευσαν ευγενικά μεν πλην γρήγορα-γρήγορα στην έξοδο, “προς αποφυγή επεισοδίου”. Πίσω μας, ακουγόταν το γιουχάισμα του μισού μαγαζιού», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

«Κάποια άλλη φορά μια γυναίκα μου πέταξε ένα κεσέ με πλακουτσωτά ροδάκινα μέσα σε μανάβικο στην Ηλιούπολη φωνάζοντας “είδα στον Λαζόπουλο τα αίσχη σου”», κατέληξε.

πηγη news bomb

Pin It

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

                          

                        

              

                                 

        

                                           

          

 

 

 

      

                       

       


     

 

        

Back to top
Go to bottom