Δευτέρα, 3 Αυγούστου 202023:00:39

  

             

Πρόστιμο 300 ευρώ σε δασκάλα χορού για επτά πεταλίδες

Pin It

 

 

 

 

 

 

Πρόστιμο 300 ευρώ καλείται να πληρώσει μια δασκάλα χορού στην Κάσο, επειδή μάζεψε επτά πεταλίδες.

Πρόστιμο 300 ευρώ καλείται να πληρώσει η Ελίζα Πάλλη, δασκάλα χορού στο νησί της Κάσου. 

Και ο λόγος; Επτά πεταλίδες!

Όπως είπε η ίδια στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» στον ALPHA, βγήκε την περίοδο της καραντίνας για να μαζέψει λίγες πεταλίδες, «επειδή πείνασα, και επειδή τα πράγματα σε οικονομικό επίπεδο είναι πολύ δύσκολα για εμένα αυτή την εποχή».

 

Ένας λιμενικός, ωστόσο, που μένει κοντά της, την είδε και ειδοποίησε τους συναδέλφους του, όπως λέει η γυναίκα. Άμεσα, λοιπόν, ο λιμενάρχης μαζί με έναν ακόμη λιμενικό εμφανίστηκαν στο σημείο, που μάζευε τις πεταλίδες η δασκάλα χορού από έναν βράχο, και τη ρώτησαν «τι μάζεψες;». 

«Όταν τους απάντησα με χαμόγελο ''πεταλίδες'', μου είπαν πως είναι παράνομο ''και επειδή κρατάς μαχαίρι και αντιμίλησες θα σου κόψουμε πρόστιμο''. Δεν έγινε καμία σύσταση, κατευθείαν πρόστιμο. Όλο το νησί μαζεύει πεταλίδες. Αν το ήξερα πως είναι παράνομο δεν υπήρχε περίπτωση να μαζέψω! 

Λυπάμαι πολύ, που σε έναν ακριτικό βράχο με πέντε ανθρώπους, που παλεύουμε με νύχια και με δόντια για να επιβιώσουμε και που με θυσίες μόνο αντέχουμε, σε έναν τόπο που έχω δώσει και την ψυχή μου για τα παιδιά, να συμπεριφέρονται έτσι, δίνοντας μου 300 ευρώ πρόστιμο», τόνισε.

πηγη flash news

 
Pin It

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

                          

                        

              

                                 

        

                                           

          

 

 

 

      

                       

       


     

 

        

Back to top
Go to bottom