Παρασκευή, 3 Ιουλίου 202014:25:21

  

             

Κύπρος: Θρίλερ με δυο πτώματα σε διαμέρισμα στην παλιά Λευκωσία

Pin It

 

 

 

 

 

 

Τον εντοπισμό της νεκρής γυναίκας, που εντοπίστηκε μαχαιρωμένη μέχρι θανάτου με τραύματα στο λαιμό, διαδέχτηκε ο εντοπισμός δεύτερου πτώματος στο ίδιο σπίτι. Σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού νεκρός κειτόταν άντρας.

 

Πρώτα εντοπίστηκε γύρω στις 6 το απόγευμα στην οικία που βρίσκεται επί της οδού Περικλέους, νεκρή η γυναίκα, που σύμφωνα με την αστυνομία είναι αλλοδαπή, πιθανόν από τις Φιλιππίνες, 52 ετών. H γυναίκα εντοπίστηκε με τραύματα από μαχαίρι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό.

Ενώ οι έρευνες των μελών του ΤΑΕ Λευκωσίας βρίσκονταν σε πλήρη εξέλιξη, στην ίδια οικία, σε άλλο όμως δωμάτιο, εντοπίστηκε και το δεύτερο πτώμα, άντρα αυτή τη φορά.

Τα μέλη της δύναμης έφτασαν στη σκηνή μετά από τηλεφώνημα που έλαβαν.

 

Φαίνεται ότι στις έρευνες υπάρχει κατεύθυνση. Ενώπιον των αρχών σενάριο ο άντρας να σκότωσε τη γυναίκα -αφού αυτή βρέθηκε με τραύματα στο λαιμό- και εν συνεχεία να έθεσε τέρμα στη ζωή του, ωστόσο αυτό θα διαφανεί πέραν πάσης αμφιβολίας από την εξέλιξη των ερευνών αφού επί το παρόντος ουδείς μπορεί να αποκλείσει και το ενδεχόμενο εμπλοκής τρίτου προσώπου.

Πάντως με τα όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων Δημήτρης Δημητρίου, οι έρευνες συνεχίζονται και επί του παρόντος δεν έχει ξεκαθαρίσει η σχέση μεταξύ των δύο νεκρών προσώπων.

«Υπάρχει ένα μαχαίρι το οποίο κρατά ο άντρας όμως εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα» είπε ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων Δημήτρης Δημητρίου.

«Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Από τα μέχρι στιγμής υπό διερεύνηση στοιχεία εξετάζεται το ενδεχόμενο δολοφονίας της γυναίκας και από εκεί και πέρα όλα τα ενδεχόμενα» είπε ο κύριος Δημητρίου.

 
ΠΗΓΗ cyprustimes

 

Pin It

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

                          

                        

              

                                 

        

                                           

          

 

 

 

      

                       

       


     

 

        

Back to top
Go to bottom