Την οργή και την αγανάκτησή του εξέφρασε στην κάμερα της ΟΡΤ, ο αδελφός της 11χρονης που φέρεται να υπέστη σεξουαλική παρενόχληση από αλλοδαπό εργάτη γης πριν δύο χρόνια σε χωριό του Δήμου Πύργου. Ο ίδιος ήταν που κατήγγειλε στις αρχές το περιστατικό, ωστόσο το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος– που αρνείται όλες τις κατηγορίες – αφέθηκε ελεύθερος την περασμένη Τετάρτη τον έκανε να ξεσπάσει τόσο κατά της δικαιοσύνης, όσο και κατά του αλλοδαπού, τονίζοντας πως αν επαναληφθεί ανάλογο περιστατικό, θα πάρει τον νόμο στα χέρια του.
Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο αδελφός της 11χρονης που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, μεταξύ άλλων δήλωσε πως η αδελφή του είναι φοβισμένη και πεσμένη ψυχολογικά ενώ αποκάλυψε και ένα παλαιότερο περιστατικό στο χωριό, όταν οι κάτοικοι ανακάλυψαν σε κινητό αλλοδαπών φωτογραφίες κοριτσιών της περιοχής.
«H αδελφή μου εμπιστεύτηκε σε μένα ότι ο εργάτης γης την παρενοχλούσε και μάλιστα της το έκανε πάρα πολλές φορές. Η αδελφή μου πλέον αφού μεγάλωσε και ωρίμασε ένιωσε ότι είχε την ανάγκη να το πει σε κάποιον και το είπε σε έμενα. Νόμιζα ότι υπήρχε δικαιοσύνη πάνω σε αυτό το θέμα γιατί όπως ακούμε καθημερινά γίνονται πάρα πολλά τέτοια περιστατικά.
Θεώρησα σωστό να ενημερώσω τις Αρχές αλλά όπως αποδείχτηκε δικαιοσύνη δεν υπάρχει και άνθρωποι που προσεγγίζουν ανήλικα κορίτσια, είναι έξω. Είμαι 26 ετών και δε μπορώ να το καταλάβω. Θέλω κάποιος να μου εξηγήσει γιατί δεν υπάρχει δικαιοσύνη… Κακώς αυτοί οι άνθρωποι είναι έξω, θα έπρεπε να τιμωρηθούν και γι’ αυτό υπάρχουν οι Αρχές και οι Εισαγγελείς, για να είναι μέσα οι άνθρωποι που κάνουν αυτά τα πράγματα.