Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου, 2022

Δύσκολη επέμβαση στην καρδιά για τον Γιώργο Βιτώρο

Ο δημοφιλής παρουσιαστής υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση στην καρδιά

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια υγείας του Γιώργου Βιτώρου που το πρωί της Δευτέρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με την κόρη του Άρτεμη να ευχαριστεί την ιατρική ομάδα του κ. Λαζόπουλου καθώς και όλους όσους προσέφεραν το αίμα τους.

Η ανάρτηση της κόρης του Γιώργου Βιτώρου:

“Ο πατέρας μου έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο κ χειρουργείται στην καρδιά, αύριο το πρωί από την ομάδα του κου Λαζόπουλου.

Διαβάστε ακόμα

Είναι συγκινητική η τεράστια προθυμία άγνωστων να προσφέρουν αίμα αλλά κ οι προσευχές κ τα τάματα που κάνουν, ώστε σ’ αυτή τη δύσκολη μάχη να βγει νικητής.
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους στέκεστε στο πλευρό μας κ ενδιαφέρεστε για τον Άνθρωπο μας! Είναι μικρό κ λίγο το “ευχαριστώ”…

Μια θερμή παράκληση μόνο. Όσοι προθυμοποιηθήκατε να δώσετε αίμα (παρόλο που σαν αιμοδότρια η ίδια αλλά κ από συγγενείς κ στενούς φίλους, καλύψαμε τις ανάγκες για αίμα από την πρώτη στιγμή) κ “μελετήσατε” τον πατέρα μου, σας παρακαλούμε, δώστε το κ ας μην το πάρει εκείνος. Ας μείνει στην Τράπεζα, σίγουρα θα βρεθεί συνάνθρωπος μας να το χρειαστεί! Είναι αυτό που ζητάει κ ο ίδιος.

Ο ασθενής είναι αισιόδοξος με πολύ καλή κ ακμαία διάθεση, έχει πάει σε όλους τους περιφερειακούς θαλάμους κ λέει ανέκδοτα κ μαντινάδες στους ασθενείς (που παθαίνουν ένα σοκ βλέποντας τον μπροστά τους), τα πήρε όμως ελαφρώς γιατί ζήτησε έναν ελληνικό καφέ κ δεν τον άφησαν να πιει…

ADVERTISEMENT

Να βγει κ να πάει σπίτι μας κ θα του κάνω 10 ελληνικούς καφέδες κάθε μέρα!
Να είστε όλοι καλά!”

Διαβάστε εδώ

ADVERTISEMENT

Related Posts

ADVERTISEMENT

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist