Υλικά
1 πακέτο σπαγγέτι ή λιγκουίνι ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας σας | |
1 συσκευασία παριζάκι κοτόπουλο | |
2 κ.σ. ελαιόλαδο | |
1 κ.σ. σκόνη σκόρδου | |
2 1/2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος | |
1 φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο | |
1/4 φλιτζανιού μαϊντανό ψιλοκομμένο | |
1/2 φλιτζάνι καρύδια , ψιλοκομμένα | |
1 κ.σ. ξύσμα λεμονιού | |
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι |
Πληροφορίες
Η δικιά μου πρόταση για μια τελείως διαφορετική “καρμπονάρα¨
Βήματα
1
ΤΕΛΟΣ |
Σοτάρουμε σε καυτό ελαιόλαδο το μπέικον καλά μέχρι να βγάλει τα αρώματα του και συνεχίζουμε με το παριζάκι κοτόπουλο, προσθέσουμε το σκόρδο για μερικά δευτερόλεπτα και την κρέμα γάλακτος. |
2
ΤΕΛΟΣ |
Ωστόσο έχουμε βάλει να βράσουν τα μακαρόνια μας, μόλις πάρει βράσει η κρέμα γάλακτος αλατίζουμε, προσθέτουμε τα μακαρόνια και αφήνουμε να δέσει η σαλτσα. |