Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020
ADVERTISEMENT

Αποκάλυψη – σοκ: Απόρρητο σχέδιο των Τούρκων για εισβολή στην Ελλάδα

WAAACH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw== WAAACH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw== WAAACH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==
ADVERTISEMENT
WAAACH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw== WAAACH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw== WAAACH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==
ADVERTISEMENT

 

 

Διαβάστε ακόμα

 

 

 

 

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η αποκάλυψη ότι η Τουρκία έχει έτοιμο απόρρητο σχέδιο για εισβολή στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Nordic Monitor, οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις είχαν εκπονήσει σχέδια για εισβολή στην Ελλάδα. Η Τουρκία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει στα σκαριά έτοιμο σχέδιο με κωδικό όνομα του Τούρκου στρατιωτικού διοικητή του 11ου αιώνα που δρούσε κατά τη Βυζαντινή εποχή.

Πρόκειται για τον Çaka Bey, ο οποίος από το 1088 μέχρι το 1091 κατέλαβε τη Μυτιλήνη, τη Χίο, τη Σάμο, τη Ρόδο κι άλλα ελληνικά νησιά.

Στο συρτάρι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπάρχουν τα απόρρητα σχέδια που αποκαλύπτει η ιστοσελίδα Nordic Monitor και το κείμενο υπογράφει ο γνωστός Τούρκος αντιστασιακός Abdullah Bozkurt.

Nordic

Σύμφωνα με μια παρουσίαση που εκπονήθηκε από το τουρκικό Γενικό Επιτελείο για επανεξέταση εσωτερικού σχεδιασμού της χώρας, η Τουρκία συνέταξε ένα σχέδιο μυστικής στρατιωτικής επιχείρησης με την ονομασία «TSK Çakabey Harekât Planlama Direktifi».

 

 

Το έγγραφο είχε συνταχθεί στις 13 Ιουνίου του 2014, γεγονός που υποδηλώνει ότι πιθανότατα ενημερώθηκε και οριστικοποιήθηκε εκείνη την ημερομηνία μετά από έλεγχο μιας παλαιότερης έκδοσης (του σχεδίου εισβολής) και πιθανότατα εξακολουθεί να είναι ενεργό. Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα, τα έγγραφα ανακαλύφθηκαν σε φάκελο για μία δικαστική υπόθεση. Ο εισαγγελέας Serdar Coşkun, που είναι «καθεστωτικός» υπέπεσε σε ατόπημα, καθώς φέρεται να ξέχασε να αφαιρέσει τα διαβαθμισμένα έγγραφα προτού τα υποβάλει στο δικαστήριο.

Αποκάλυψη – σοκ: Απόρρητο σχέδιο των Τούρκων για εισβολή στην Ελλάδα
Nordic Monitor@nordicmonitor
 
 

Turkey has a plan for the invasion of Greece, secret documents reveal https://www.nordicmonitor.com/2020/06/turkey-planned-to-invade-greece-secret-document-reveals/ 

Αποκάλυψη – σοκ: Απόρρητο σχέδιο των Τούρκων για εισβολή στην Ελλάδα

Turkey has a plan for the invasion of Greece, secret documents reveal

Abdullah Bozkurt   Turkey has a plan for the invasion of Greece codenamed after an 11th century Turkish military commander who ruled an independent state during the Byzantine era, secret documents…

nordicmonitor.com

 
120 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
 
 

Τα έγγραφα συλλέχθηκαν από τα κεντρικά γραφεία του Γενικού Επιτελείου κατά τη διάρκεια έρευνας για το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016. Τα έγγραφα, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου εισβολής κατά της χώρας μας, αποκαλύφθηκε ότι ανταλλάχθηκαν μεταξύ κορυφαίων διοικητών του Γενικού Επιτελείου καθώς χρησιμοποιούν ένα ασφαλές εσωτερικό σύστημα επικοινωνιών. Ο Κοσκούν διέταξε τον στρατό να προωθήσει αντίγραφα όλων των μηνυμάτων για τους δύο προηγούμενους μήνες, συμπεριλαμβανομένων των κρυπτογραφημένων, την 1η Αυγούστου 2016.

πηγη news bomb

Related Posts

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist